Widecon Oy

Liiketoimintasi kehittämiseen

Widecon Oy tuottaa raportointiohjelmistoja liiketoiminnan kehittämiseen. Wideconin asiantuntijat toimivat myös tarvittaessa tukenasi talousinformaation analysoinnissa ja liiketoiminnan kehittämistehtävissä. Ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä miten voimme olla avuksi kehittämässä liiketoimintaasi. Valakia toteutti Wideconille responsiiviset www-sivut. Toteutamme sivustomme aina WordPress-julkaisujärjestelmään, jolloin asiakkaan on helppo päivittää sivujaan.

Tietoa projektista

Asiakas Widecon Oy
Toteutettu Syyskuu 2016
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.widecon.fi

Moderni yritysilme

Wideconin ilmeestä haluttiin moderni ja raikas. Toteutimme asiakkaalle myös yritysilmeen, jonka pohjalta uusi sivusto suunniteltiin. Nettisivuista rakennettiin visuaalisesti yhteneväiset Wideconin lippulaivatuotteen, EcoEasy raportointiohjelman sivuston kanssa. Käy tutustumassa myös Valakian toteuttamaan EcoEasy.fi-sivustoon.

Responsiivinen toteutus

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?