Suomen Rauhanturvaajaliitto

Suomen Rauhanturvaajaliitto – rauha tarvitsee tekijänsä

Suomen Rauhanturvaajaliitto (SRTL) on vuonna 1968 perustettu suomalaisten sotilaalliseen ja siviilikriisinhallintaan osallistuneiden henkilöiden etujärjestö, joka koostuu 31 jäsenyhdistyksestä. Aiemmin liitto tunnettiin nimellä Suomen Sinibarettiliitto. Suomen Rauhanturvaajaliitto on yhteiskunnallisesti tunnustettu ja valtakunnallisesti merkittävä omistaan huolta pitävä veteraanijärjestö ja kriisinhallinnan asiantuntija. Järjestö vaikuttaa erityisesti kriisinhallintaveteraanien etujen kehittämiseen. Lisäksi seurataan palveluksessa olevien palvelussuhteen ehtoja ja tarvittaessa tehdään esityksiä niiden kehittämiseksi.

Rauhanturvaajien uuden sivuston oli tärkeää olla nykyaikainen, responsiivinen ja helposti päivitettävissä. Projekti toteutettin yhdessä Web Tech Designin kanssa, joka vastasi sivuston ulkoasusta. Pääsivuston päivityksen yhteydessä uudistetaan myös vertaistuen ja Rauhanturvaajalehden sivustot, sekä tarjotaan kaikille jäsenyhdistyksille mahdollisuus tehdä omat sivunsa saman WordPress Multisite asennuksen alle.

Tietoa projektista

Asiakas Suomen Rauhanturvaajaliitto
Toteutettu Kesäkuu 2020
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.rauhanturvaajaliitto.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?