Sevas Kodit Oy

Viihtyisää ja taloudellista asumista

Sevas Kodit Oy on Seinäjoen suurin asuntojen rakennuttaja ja vuokraaja, joka tarjoaa kaupungin asukkaille tavallisia vuokrakoteja, nuorille ja opiskelijoille tarkoitettuja koteja, seniorikoteja ja erityiskoteja. Seinäjoen kaupungin omistama yhtiö on varma, luotettava ja vakaa vuokranantaja, jolla on vuokrattavana yhteensä 3 240 huoneistoa.

Sivuston graafinen ulkoasu uudistettiin huomioiden erilaisten käyttäjien tarpeet. Vuokralaisille luotiin helpot mahdollisuudet etsiä tietoa erityyppisistä asunnoista ja tarvittaessa ottaa yhteyttä mm. huoltoon. Varsinaisen yrityssivuston lisäksi toteutettiin verkkolehti Sevasmaailma, jonka avulla vuokralaisille kerrotaan asukkaiden kokemuksia ja tiedotetaan asumiseen liittyvistä arkisista ja ajankohtaisista asioista.

Tietoa projektista

Asiakas Sevas Kodit Oy
Toteutettu Heinäkuu 2018
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.sevas.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?