Seinäjoen Työterveys

Työterveyshuoltoa yhdessä!

Seinäjoen Työterveys tuottaa alueen yrityksille ja työpaikoilla laadukkaita työelämän kehitystä, henkilöstön hyvinvointia ja työkyvyn ylläpitoa tukevia työterveyshuoltopalveluita. Työterveys toimii asiakasyritysten kumppanina ja määrittelee palvelutarpeet asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Tavoitteellista ja kannattavaa työterveyshuoltoa tarjotaan kolmessa toimipisteessä: Seinäjoella, Isossakyrössä ja Lapualla.

Työterveyden sivuista haluttiin selkeän ryhdikkäät, joilta erilaiset tiedot löytyvät helposti. Sivuston graafisen ulkoasun lisäksi Valakia uudisti valikoiden ja sisältöjen rakenteen siten, että ne ovat helposti luettavissa kaikilla päätelaitteilla.

Tietoa projektista

Asiakas Seinäjoen Työterveys Oy
Toteutettu Heinäkuu 2018
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.seinajoentyoterveys.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?