Seinäjoen kaupunginorkesteri

Heittäydy musiikin pyörteisiin SKORin seurassa!

Vuonna 1936 perustetun Seinäjoen kaupunginorkesterin vakituiseen miehitykseen kuuluu jousi- ja puhallinkvintetit, joten orkesterin toiminnan painopistealueena onkin kamarimusiikki. SKOR esittää säännöllisesti myös sinfoniamusiikkia jolloin orkesterin peruskokoonpanoa täydennetään muilla ammattimuusikoilla. Orkesterin vakituisena konserttipaikkana Seinäjoki-sali, mutta muusikot esiintyvät säännöllisesti ympäri maakuntaa tehden yhteistyötä mm. Vaasan kaupunginorkesterin ja Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa.

Valakia uudisti kaupunginorkesterin sivuston, jonka visuaalinen ulkoasu yhtenäistettiin erilaisten SKOR:n painotuotteiden ja markkinointimateriaalien kanssa. Sivustossa huomioitiin erilaiset käyttäjät ja päätelaitteet, jotta orkesterin tulevat ohjelmistot artisteineen olisivat helposti löydettävissä.

Tietoa projektista

Asiakas Seinäjoen kaupunginorkesteri
Toteutettu Elokuu 2018
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.skor.fi

Tekniikat tarpeiden mukaan

Kaupunginorkesterin sivustolle rakennettiin toiminnot tulevia konsertteja varten: kauden tapahtumat listautuvat sivuston eri osissa halutulla tavalla, mm. etusivun karuselliin konsertit tulostuvat tapahtumapäivämäärän mukaan, artistikuvien tulostuessa näyttävästi tekstien taustalle.

Konsertti-artikkelien lisäksi sivustolla on helppokäyttöiset toiminnot ajankohtaisten tiedotteiden ja muusikkoesittelyjen päivittämiseen ja julkaisuun.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?