Saltex

Saltex – Solutions for Every Need

Saltex Oy valmistaa tekonurmia kansainvälisille kentille, tarjoten laadukkaat tuotteet tilaajille ja pelaajille. Saltexille on myönnetty korkeat standardit täyttävä FIFA Preferred Producer -valtuutus, jossa huomioidaan tuotteiden pitkä käyttöikä ja tuotanto- ja asennusprosessien matala ympäristövaikutus. Vuodesta 1991 Alajärvellä toiminut yritys yhdistyi osaksi Unisport Groupia vuonna 2015.

Sivustolla esitellään näyttävästi yrityksen toiminta ja tuotteiden ominaisuudet, samalla tarjoten runsaasti aineistoa tuotteiden hankkimista suunnittelevalle asiakkaalle. Päätelaitteiden monipuolisuuden lisäksi ulkoasussa kiinnitettiin erityistä huomiota Saltexin brändilinjauksiin kuvien, fonttien ja värimaailman osalta.

Tietoa projektista

Asiakas Saltex Oy
Toteutettu Elokuu 2019
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.saltex.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?