PLU – Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry – Liikunnasta hyvinvointia

PLU eli Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry liikuttaa Pohjanmaata vauvasta vaariin! PLU toimii liikuntaväen yhteisenä aluejärjestönä Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa. Yhdistyksen perustavoitteena on innostaa jokainen pohjalainen liikkumaan oman kuntonsa ja hyvinvointinsa vuoksi. Tähän PLU pyrkii tukemalla liikuntaseurojen, lajien aluejärjestöjen ja lajiliittojen toiminnan kehittymistä alueellamme sekä aktivoimalla kaikenikäisten pohjalaisten liikkumista myös omin toiminnoin.

Valakia uudisti sivuston ilmeen ja rakensi toiminnot käyttämällä WordPress-ratkaisuja: ajankohtaisten artikkeleiden lisäksi koulutukset voidaan päivittää ja esittää helposti ja niihin voidaan tarvittaessa lisätä muokattavia lomakkeita tiedon keräämistä varten.

Tietoa projektista

Asiakas Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry
Toteutettu Tammikuu 2020
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.plu.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?