Ombrelo

Ombrelo kokoaa yhteen kuntoutus- ja hyvinvointialan yrityksiä

Ombrelo luo yritysten toiminnalle puitteet, joissa ammattilaiset voivat keskittyä olennaiseen eli asiakkaaseen ja tämän tarpeisiin. Ombrelon varjon alta asiakas löytää laajan palvelujen kirjon sekä useita palveluntuottajia ja asiantuntijoita. Yritysten yhteistyö ja verkostoituminen tukee ammattilaisten työtä ja tuo etuja myös asiakkaille.

Ombrelon sivustolle haluttiin uusi, raikas ilme välittäen kuvaa luotettavasta ja ammattimaisesta toiminnasta. WordPress-julkaisujärjestelmä oli asiakkaalle tärkeä osa sivuston uudistuksessa, koska sen avulla erilaisten sisältöjen ja ajastettujen julkaisujen päivittäminen käy vaivattomasti.

Tietoa projektista

Asiakas Ombrelo Oy
Toteutettu Huhtikuu 2017
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.ombrelo.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?