OmaSp Stadion

OmaSp Stadion – Mahdollisuuksien stadion keskellä lakeutta

OmaSp Stadion on Seinäjoella toimiva monitoimistadion, joka toimii kotikenttänä Veikkausliigajoukkue SJK:lle sekä Ykkösessä pelaavalle SJK Akatemialle. Stadionin on suunnitellut arkkitehti Jyrki Jääskeläinen ja se sai nimensä Oma Säästöpankin kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä. Stadionilla järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden ja sen monikäyttöiset tilat ovat urheilutapahtumien lisäksi käytettävissä kokouksille, seminaareille, gaaloille ja muille juhlatilaisuuksille. Yrityksille ja ryhmille tarjotaan lisäksi työhyvinvointipalveluja yhdessä DBC Seinäjoen ammattilaisten kanssa.

OmaSp Stadion sai uuden ilmeen kotisivuilleen, jonka lisäksi Valakia toteutti automaattisen järjestelmän lounaslistojen päivittämiseen ja julkaisuun.

Tietoa projektista

Asiakas OmaSp Stadion
Toteutettu Huhtikuu 2020
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.omaspstadion.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?