Nelimarkka-museo

Nelimarkka-museo

Alajärven Pekkolan kylässä sijaitsevassa Nelimarkka-museossa järjestetään näyttelyitä, työpajoja ja tapahtumia kaiken ikäisille. Museon tehtäviin kuuluvat Eero Nelimarkan taiteen esittämisen ja tutkimuksen lisäksi pohjalaisen taiteen tunnetuksi tekeminen. Esillä on samanaikaisesti sekä Eero Nelimarkan taidetta esittelevä perusnäyttely, että vuosittain 2-4 vaihtuvaa näyttelyä – pääasiassa nykytaidetta: alueellista, valtakunnallista sekä kansainvälistä. Museokokonaisuuteen kuuluvat lisäksi Eero Nelimarkan vuonna 2013 kunnostettu ateljeehuvila Villa Nelimarkka sekä Alvar Aallon Alajärven keskustaan rakennuttama Villa Väinölä.

Uuden ulkoasun lisäksi sivustolle toteutettiin Valakian toimesta julkaisujärjestelmä, jonka avulla museon näyttelyt ja tapahtumat voidaan päivittää vaivattomasti.

Tietoa projektista

Asiakas Nelimarkka-museo
Toteutettu Kesäkuu 2021
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.nelimarkka-museo.fi

Responsiivinen ulkoasu

Responsiivinen ulkoasu mukautuu käyttäjän päätelaitteeseen haluttuun käyttäjäystävälliseen muotoon. Mukautuvuus on tärkeää, koska sivustoja voidaan tarkastella paitsi pöytätietokoneella, niin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Yhä kasvava osa käyttäjistä vierailee sivustoilla mobiililaitteilla, joten esimerkiksi verkkokaupan käyttökokemukseen responsiivisuudella on tärkeä osa.

Responsiivisuus ei pelkästään näytä hyvältä ja selkeytä käyttäjäkokemusta, vaan se vaikuttaa myös osaltaan hakukonenäkyvyyteen.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?