Maanpuolustusnaisten Liitto ry (MNL)

Maanpuolustusnaisten Liitto ry (MNL)

Maanpuolustusnaisten Liitto ry (MNL) toimii aktiivisesti ympäri Suomea. Tavoitteena on lisätä naisten maanpuolustustahtoa ja vahvistaa jäsenten henkistä ja fyysistä kuntoa. Liitto edistää turvallisuus- ja varautumistaitojen koulutusta ja kannustaa naisia kouluttautumaan arjen häiriötilanteisiin ja poikkeusolojen tehtäviin.

Valakia toteutti MNL:lle sivuston, jonka avulla tiedottaminen liiton ajankohtaista asioista ja tulevista tapahtumista käy vaivattomasti. Liiton sekä siihen kuuluvien piirien ja yhdistysten toiminnasta kertovien sisältöjen lisäksi sivustolta löytyy jäsenien artikkeleita omasta taustastaan ja toiminnastaan MNL:n riveissä. Sivustolle rakennettiin myös osiot erilaisten materiaalien jakamiseen ja kauppa jäsentuotteiden tilaamista varten.

Tietoa projektista

Asiakas Maanpuolustusnaisten Liitto ry (MNL)
Toteutettu Tammikuu 2020
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.maanpuolustusnaistenliitto.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?