Laitakaupungin orkesteri

Rytmimusiikkia Seinäjoelta!

Laitakaupungin orkesteri on Seinäjoella toimiva rytmimusiikin ammattilaisorkesteri, jonka isäntäorganisaationa toimii Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry. Vuodesta 2011 toiminut yhtye operoi monipuolisesti eri rytmimusiikin tyylien parissa niin erilaisten konserttiproduktioiden, tanssin kuin teatterinkin kentällä. Orkesterin solisteina ovat toimineet mm. Paleface, Samuli Putro, Tiina-Maija Koskela, Otto Grundström, Susanna Erkinheimo ja Osku Ketola.

LKO:lle suunniteltiin sivusto, jonka avulla orkesteri voi helposti tiedottaa tulevista konserteista ja tapahtumista sekä kertoa yhtyeen taustasta ja historiasta. WordPress-alustaan pohjautuvat sivut optimoitiin kaikille päätelaitteille taipuviksi, hakukonekytkentöjä unohtamatta.

Tietoa projektista

Asiakas Laitakaupungin orkesteri
Toteutettu Elokuu 2018
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite 
www.laitakaupunginorkesteri.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?