Kuorasjärven Kartano

Järjestetään yhdessä ikimuistoiset juhlasi!

Tilausravintola Kuorasjärven Kartano sijaitsee kauniilla paikalla Kuorasjärven eteläpäässä Alavuden Sydänmaalla ja toimii ympäri vuoden juhlien ja kokous- ja koulutustilaisuuksien pitopaikkana. Aiemmin Koivurannan kartanon nimellä toiminut kiinteistö alueineen sai uuden yrittäjän ja uuden nimen keväällä 2018.

Valakia suunnitteli Kuorasjärven Kartanolle nettisivuston lisäksi yritysilmeen, joka kuvastaa alueen pitkiä perinteitä. Logon monogrammi muodostuu sekä Kartanon että sitä pyörittävän Katariinan nimien alkukirjaimista. WordPress-alustaan rakennetuille sivuille yrittäjän on vaivatonta päivittää tietoa vuokrattavista tiloista ja tapahtumapaketeista – sivuille lisättiin myös tapahtumakalenteri ja yhteydenottolomakkeet.

Tietoa projektista

Asiakas Kuorasjärven Kartano
Toteutettu Toukokuu 2018
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.kuorasjarvenkartano.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?