Kulttuurikeskus Vanha Paukku

Kulttuurikeskus Vanha Paukku

Vanha Paukku on ympäristöltään ja historialtaan ainutlaatuinen kulttuuri- ja yrityskeskus Lapuanjoen rannalla. Entisen Lapuan patruunatehtaan vanhoista tehdasrakennuksista muodostuvalla alueella sijaitsevat Lapuan kaupungin museot, Patruunagalleria ja Pohjanmaan valokuvakeskuksen galleria, kaupunginkirjasto, sekä useita myymälöitä ja ravintoloita. Lisäksi alueella on elokuvateatteri Bio Marilyn sekä Teatteri Lapua sekä musiikki- ja kansalaisopisto. Kesällä Vanhan Paukun rannasta lähtee myös jokilaiva, joka vie matkalaisensa opastetulle risteilylle Lapuanjoelle.

Vanhan Paukun sivut saivat uuden, raikkaan ilmeen rakennettuna WordPress-julkaisujärjestelmään. Kulttuurikeskuksen vuosi on täynnä tapahtumia ja sivuille rakennetun tapahtumakalenterin avulla näistä tiedottaminen on helppoa.

Tietoa projektista

Asiakas Kulttuurikeskus Vanha Paukku
Toteutettu Syyskuu 2017
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.vanhapaukku.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?