Kauppaseinajoki.fi

Kauppaseinäjoki.fi – Parhaat ostospaikat keskellä kaupunkia!

Kauppaseinäjoki.fi-sivustolla käy ilmi Seinäjoen kauppakeskuksien monipuolisuus. Keskustan lukuisat vaatekaupat, erikoiliikkeet, kahvilat ja ravintolat tarjoavat monia vaihtoehtoja ostoksille ja vapaa-ajan viettoon yksin, ystävien kanssa tai perheen kesken.

Sivusto sai uuden, raikkaan ilmeen rakennettuna WordPress-julkaisujärjestelmään, jonka kautta kauppakeskukset voivat jakaa monipuolisesti tietoa tuotteistaan ja tarjouksistaan. Kauppaseinäjoki.fi:n tavoitteena on lisätä eloa, vetovoimaa ja elinvoimaisuutta kaupungin keskustaan sekä luoda kaikille yhteinen tunnistettava brändi, jonka kautta saat kätevästi tietoa Seinäjoen keskustan tapahtumista ja liikkeiden tuotteista sekä palveluista.

Tietoa projektista

Asiakas Kauppaseinäjoki
Toteutettu Syyskuu 2017
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.kauppaseinajoki.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?