Juurella

Juurella-ravintola

Ravintola Juurella tarjoaa suomalaista, lähialueen raaka-aineista valmistettua ruokaa sekä mutkatonta palvelua. Olemme olleet alusta saakka rakentamassa vuonna 2012 perustetun ravintolan yritysilmettä. Logon, lomakkeiston ja markkinointiaineistojen lisäksi Valakia toteutti myös nettisivut, joiden ilme ja toiminnot uusittiin elokuussa 2016 WordPress-alustalle.

Tietoa projektista

Asiakas Ravintola Juurella
Toteutettu Elokuu 2016
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.juurella.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Yritysilme kertoo brändisi tarinan

Yritysilme tiivistää brändisi tarinan kuvalliseen muotoon, jonka kautta asiakkaasi muistavat sinut ja tuotteesi. Suunnittelemme yritysilmeesi vanhaa päivittämällä tai kokonaan alusta pitäen. Lopputuloksessa logo, graafiset elementit, värimaailma ja typografia muodostavat yhtenäisen ja tunnistettavan kokonaisuuden, joka toimii kaikissa medioissa. Kiehtovan ja selkeän ilmeen avulla luot muistettavia elämyksiä, joissa kaikki viestintäkanavat ja -välineet yhdistyvät saumattomasti viestintääsi tukevaksi kokonaisuudeksi.

Juurella-ravintolan graafisen kokonaisasun luomisessa olimme mukana alusta saakka, jolloin hahmottelimme yhdessä asiakkaan kanssa maanläheisen ja samalla dynaamisen ilmeen yritykselle.

Kiinnostuitko?