Invest Seinäjoki

Seinäjoki – yrittäjyyden ykkönen

Into Seinäjoki on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö, joka kehittää Seinäjokea yritysten houkuttelevana ja kilpailukykyisenä liiketoimintaympäristönä. Invest Seinäjoki auttaa yrityksien sijoittumisessa Seinäjoelle. Kaupunki on ollut koko 2000-luvun yksi merkittävimmistä suomalaisista kasvukeskuksista: rakentavin, muuttovetovoimaisin, yrittäjäystävällisin. Vuoteen 2021 mennessä Seinäjoella investoidaan miljardi euroa elinvoimaisuuteen.

Invest Seinäjoki -sivuston ulkoasu rakennettiin kaupungin uuden graafisen ilmeen ympärille. WordPress-julkaisujärjestelmään kytkettiin ulkoasun lisäksi monipuoliset työkalut hankkeista ja toiminnasta tiedottamiseen.

Tietoa projektista

Asiakas Into Seinäjoki
Toteutettu Maaliskuu 2017
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite investseinajoki.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?