Hiottu

Hiottu

Hiottu tarjoaa yksilöllisesti hiottuja ratkaisuja teollisuusohjelmoinnin, konenäön tai webohjelmoinnin parista. Hiotun työmenetelmätovat ketteriä. Ohjelmointikielistä- ja menetelmistä valitaan kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopiva – tärkeintä on, että lopputulos on tarkoituksenmukainen. Hiotun koodi on ollut hiilineutraalia lokakuusta 2021 lähtien.

Valakia uudisti Hiotun nettisivuston talvella 2021-2022 ja sivusto julkaistiin keväällä 2022. Sivusto rakennettiin Valakian omaa WordPress-teemaa käyttäen, jolloin toiminnoissa voitiin huomioida päivittäjien erityistarpeet sekä sivuston tekninen jatkokehitys.

Tietoa projektista

Asiakas Hiottu
Julkaistu Toukokuu 2022
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.hiottu.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Kiinnostuitko?