FinCap Oy

FinCap – Arvoketjun vahvin lenkki

FinCapin toiminta kattaa koko kiinteistömarkkinan liiketoiminnan arvoketjun hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja myyntiin. FinCapin neljä liiketoiminta-aluetta ovat rahastot, kehitys, varainhoito ja kiinteistönvälitys.

FinCapin sivustossa huomioitiin erityisesti konsernin eri toimialojen selkeä jäsentely, jossa niin FinCap Oy, FinCap Kiinteistökehitys Oy, FinCap Kiinteistörahastot Oy kuin FinCap Kiinteistövarainhoito Oy on esiteltynä toimintoineen ja yhteyshenkilöineen. Lisäksi FinCapin toteuttamien rakennusprojektien referenssit esitellään selkeästi ja näyttävästi.

Tietoa projektista

Asiakas FinCap Oy
Toteutettu Maaliskuu 2020
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.fincap.fi

Responsiivinen ulkoasu

Responsiivinen ulkoasu mukautuu käyttäjän päätelaitteeseen haluttuun käyttäjäystävälliseen muotoon. Mukautuvuus on tärkeää, koska sivustoja voidaan tarkastella paitsi pöytätietokoneella, niin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Yhä kasvava osa käyttäjistä vierailee sivustoilla mobiililaitteilla, joten esimerkiksi verkkokaupan käyttökokemukseen responsiivisuudella on tärkeä osa.

Responsiivisuus ei pelkästään näytä hyvältä ja selkeytä käyttäjäkokemusta, vaan se vaikuttaa myös osaltaan hakukonenäkyvyyteen.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?