Asianajotoimisto Ferenda

Juridista suojaa

Ferenda on liikejuridiikkaan painottunut dynaaminen asianajotoimisto. Ferenda on luotettava kumppani sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Ferenda toimii valtakunnallisesti ja sillä on myös yhteistyökumppaniyrityksiä Ruotsissa ja Virossa.

Valakia uudisti Ferendan sivut keväällä 2016. Ferenda halusi erottua muista toimistoista selkeillä ja helposti luettavilla sivuilla. Google-näkyvyyttä haluttiin myös uusien sivujen myötä paremmaksi.

Tietoa projektista

Asiakas Asianajotoimisto Ferenda
Toteutettu Toukokuu 2016
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.ferenda.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Google-optimointi

Google-optimoinnin avulla sivuston näkyvyyttä hakukoneiden tuloksissa parannetaan. Optimoinnin avulla tuotteet ja palvelut saavuttavat suurempaa näkyvyyttä. Hakukonenäkyvyys on tärkeää kun tavoitellaan uusia asiakasryhmiä tai verkkokaupan myynnin lisäämistä; se vahvistaa myös yrityksen brändiä ja asiakasuskollisuutta. Huomioimme optimoinnissa sivuston yksilölliset sisällöt, jolloin halutut kohderyhmät löytävät sivuston.

Ferendan sivustolla yhteistyökumppanina google-optimoinnissa oli markkinointitoimisto Kuulu Oy.

Kiinnostuitko?