Etelä-Pohjanmaan Musiikkiopisto

EPMO – Paljon iloa musiikista!

Etelä-Pohjanmaan musiikkiopiston tehtävänä on tarjota ensisijaisesti lapsille ja nuorille tarkoitettua tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää opetusta. EPMO järjestää oppilailleen mahdollisuuden opiskella musiikkia pitkäjänteisesti, päämäärätietoisesti ja omien kiinnostuksen kohteiden suuntaisesti. Musiikkiopisto toimii neljällä paikkakunnalla ja sen osastoihin kuuluvat musiikkileikkikoulu / varhaisiän musiikkikasvatus, perusopinnot, syventävät opinnot ja vapaaosasto.

Valakia uudisti musiikkiopiston sivuston huomioiden erilaiset käyttäjät ja päätelaitteet, jotta opintotarjonnan ja tulevien konserttien tiedot olisivat helposti löydettävissä.

Tietoa projektista

Asiakas Etelä-Pohjanmaan Musiikkiopisto
Toteutettu Maaliskuu 2019
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.epmo.fi

Eepos-rajapintaintegraatio

Eepos on oppilaitosten yhteistyöllä ja yhteisellä visiolla toteutettu oppilaitoshallinta-pilvipalvelu taiteen perusopetusta järjestäville oppilaitoksille. Se pitää sisällään toiminnallisuuksia perinteisestä oppilashallinnasta aina uusiin ilmoittautumisen ja sähköisen asioinnin palveluihin.

Valakia rakensi musiikkiopiston sivustolle rajapintaintegraation Eepos-järjestelmään. Musiikkiopiston henkilökunta syöttää Eepokseen konserttitietoja ja integraation ansiosta musiikkiopiston sivusto hakee ajankohtaiset konsertit automaattisesti suoraan Eepoksen rajapinnasta, ilman että konserttitietoja tarvitsee syöttää sivustolle erikseen. Näin säästytään ylimääräiseltä työltä ja informaation kulku on nopeaa. Konserttitiedot näytetään sekä etusivulla, että omalla konsertit-sivullaan. Integraatioon rakennettiin myös välimuisti, joka pienentää kuormitusta rajapintaan.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?