Etelä-Pohjanmaan Korkeakouluyhdistys

Etelä-Pohjanmaan Korkeakouluyhdistys

Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys edistää korkeakoulupoliittista yhteistyötä ja korkeakoulutoiminnan kehittämistä Etelä-Pohjanmaalla. Korkeakouluyhdistys tuottaa yliopistotasoisia koulutuspalveluja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistossa ja vahvistaa soveltavaa huippututkimusta Epanet-korkeakouluverkostossa.

Uudistimme pitkäaikaisen asiakkaamme, EPKY:n sivuston vuoden 2021 aikana ja kokonaisuus julkaistiin helmikuussa 2022. Uusi sivustokokonaisuus toteutettiin WordPress Multisite sivustoverkkona. Sivustokokonaisuus käsittää kolme eri osiota: Kesäyliopisto, Epanet sekä korkeakouluyhdistys. Multisite mahdollistaa useamman itsenäisen alasivuston hallintaa yhden Multisite julkaisualusta kautta. Näin osiot voitiin pitää tunnistettavasti osana samaa kokonaisuutta, mutta eroteltavissa omiksi yksiköikseen esimerkiksi omalla päävalikolla, väripaletilla sekä omilla logoillaan. 

Tietoa projektista

Asiakas Etelä-Pohjanmaan Korkeakouluyhdistys
Julkaistu Helmikuu 2022
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.epky.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

ASIO-kurssinhallintajärjestelmä

Toteutukseen kuului myös ASIO-kurssihallintajärjestelmän liittämisen sivustolle järjestelmätoimittajan rajapinnan puitteissa ja ilmeen muokkauksen sivustoon sopivaksi. Kesäyliopiston kursseille ilmoittaudutaan ASIO-kurssinhallintajärjestelmän kautta ja tämän vuoksi kurssilistauksen saumaton yhdistäminen sivustoon oli välttämätöntä.

Kiinnostuitko?