Etelä-Pohjanmaan Korkeakouluyhdistys

Etelä-Pohjanmaan Korkeakouluyhdistys

Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys edistää korkeakoulupoliittista yhteistyötä ja korkeakoulutoiminnan kehittämistä Etelä-Pohjanmaalla. Korkeakouluyhdistys tuottaa yliopistotasoisia koulutuspalveluja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistossa ja vahvistaa soveltavaa huippututkimusta Epanet-korkeakouluverkostossa.

Toteutimme korkeakouluyhdistyksen www-sivujen uudistuksen syksyllä 2016. Sivustoon kuului kolme eri osiota: Kesäyliopisto, Epanet ja Korkeakouluyhdistys. Toteutukseen kuului myös ASIO-kurssihallintajärjestelmän liittämisen sivustolle järjestelmätoimittajan rajapinnan puitteissa ja ilmeen muokkauksen sivustoon sopivaksi.

Tietoa projektista

Asiakas Etelä-Pohjanmaan Korkeakouluyhdistys
Toteutettu Marraskuu 2016
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.epky.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Yhteys rajapintaan

Toteutukseen kuului myös ASIO-kurssihallintajärjestelmän liittämisen sivustolle järjestelmätoimittajan rajapinnan puitteissa ja ilmeen muokkauksen sivustoon sopivaksi. Kesäyliopiston kursseille ilmoittaudutaan ASIO-kurssinhallintajärjestelmän kautta ja tämän vuoksi kurssilistauksen saumaton yhdistäminen sivustoon oli välttämätöntä. Valakian kumppanina rajapintatoteutuksessa toimi Mikrogramma Design.

Kiinnostuitko?