Elämäni Seinäjoki

Elämäni Seinäjoki – Tunnusta Seinäjokea!

Seinäjoen kaupunkiseudun kunnat ovat pitkään tehneet markkinointia yrityksille, sijoittajille ja potentiaalisille muuttajille. Nyt Seinäjoki on ottanut markkinointiin mukaan myös nykyiset asukkaat. Seinäjokelaisuuttaan tunnustavat asukkaat ovat tärkeitä sanansaattajia ja puolestapuhujia. Asukasmarkkinoinnin oma sivusto www.elamaniseinajoki.fi on asukkaiden oma portaali jossa tarinat, muistot ja tulevatkin tapahtumat ovat kaikkien luettavissa.

Elämäni Seinäjoki -sivuston ulkoasu rakennettiin kaupungin uuden graafisen ilmeen ympärille. WordPress-julkaisujärjestelmään kytkettiin visuaalisuuden lisäksi monipuoliset työkalut sosiaalisen median, tapahtumien ja tarinoiden esittämiseen.

Tietoa projektista

Asiakas Seinäjoen kaupunki
Toteutettu Maaliskuu 2017
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.elamaniseinajoki.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?