Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy

Täyden palvelun auktorisoitu tilitoimisto

Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy on täyden palvelun auktorisoitu tilitoimisto noin kolmenkymmenen asiantuntijan voimin. Palveluihimme kuuluvat perinteiset ja sähköiset tilitoimistopalvelut kuten kirjanpito, tilinpäätös ja palkanlaskenta. Asiantuntijamme auttavat lisäksi verotuksen, kirjanpidon, yrityslainsäädännön ja liiketoiminnan kehittämisen sekä operatiivisen laskentatoimen asioissa.

Ekonomitoimiston sivuille haluttiin uutta ilmettä ja sivujen haluttiin välittävän kuvan luotettavasta ja ammattimaisesta toimistosta. Myös uusi julkaisujärjestelmä ja nimenomaan WordPress oli asiakkaalle tärkeä osa sivuston uudistuksessa.

Tietoa projektista

Asiakas Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy
Toteutettu Marraskuu 2016
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.ekonomitoimisto.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?