Dialogiset® diginä

Dialogiset®

Dialogiset®-tuotesarja on toimiva työkalu mihin tahansa tilanteeseen, jossa halutaan herättää keskustelua, virittää vuorovaikutusta tai tutkia tunteiden kirjoa ja olotilojen olemusta turvallisella tavalla. Tuotteet sopivat mainiosti työskentelyyn yksilöitten, parien ja ryhmien kanssa. Käyttäjien iällä, kulttuuritaustalla tai kielellä ei ole merkitystä. Kuva kiteyttää viestintää.

Valakia toteutti Dialogiset.fi -sivuston WordPress-alustalle ja samaan yhteyteen myös WooCommerce -verkkokaupan. Lisäksi Dialogiset®-tuotesarja loikkasi käsittelyssämme verkkoalustalle ja käyttösovellus mahdollistaa työskentelyn Dialogiset®-tuotteiden parissa myös etänä tai vaikka hybridinä. Dialogiset® virittää web vuorovaikutuksen uudelle tasolle.

Tietoa projektista

Asiakas Dialogis Oy
Toteutettu 2021

Dialogiset® Diginä verkkoalusta

Dialogiset® Diginä -verkkoalusta siirtää Dialogiset®-korttisarjan käytettäväksi verkkokoulutuksissa. Verkkoalustan avulla kouluttaja voi esittää kysymyksiä ja seurata reaaliajassa osallistujien vastauksia visuaalisesti. Helppokäyttöinen työkalu toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla ja on helppo käyttää – sekä kouluttajalle että osallistujalle.

Sovellus mahdollistaa työskentelyn Dialogiset®-tuotteiden parissa myös etänä tai vaikka hybridinä. Dialogiset® virittää web vuorovaikutuksen uudelle tasolle.

 

Responsiivinen ulkoasu

Responsiivinen ulkoasu mukautuu käyttäjän päätelaitteeseen haluttuun käyttäjäystävälliseen muotoon. Mukautuvuus on tärkeää, koska sivustoja voidaan tarkastella paitsi pöytätietokoneella, niin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Yhä kasvava osa käyttäjistä vierailee sivustoilla mobiililaitteilla, joten esimerkiksi verkkokaupan käyttökokemukseen responsiivisuudella on tärkeä osa.

Responsiivisuus ei pelkästään näytä hyvältä ja selkeytä käyttäjäkokemusta, vaan se vaikuttaa myös osaltaan hakukonenäkyvyyteen.

Kiinnostuitko?