Asuntoliiga

Asuntoliiga – Yhteisö asuntosijoittamisesta ja -markkinoista kiinnostuneille

Asuntoliiga.fi on yhteisö, joka kokoaa asuntosijoittamisen parissa toimivat suomalaiset, alalle hyödyllisiä palveluita tuottavat yritykset, sijoittamisen työkalut, tuoreen tiedon sekä kiinnostavat sijoituskohteet samaan palveluun. Asuntoliigan tavoite on olla Suomen seuratuin ja suosituin asuntosijoittamiseen ja -markkinoihin keskittyvä verkkopalvelu sekä yhteisö. Asuntoliigan tiimi kehittää palvelua yli kymmenen vuoden kokemuksella asuntosijoittamisesta, kumppanuuksienhallinnasta, viestinnästä, markkinoinnista ja mediasta.

Asuntoliigan sivustolle Valakia rakensi WordPressin ominaisuuksia käyttäen alustan, jossa erilaiset artikkelit, työkalut ja palvelut käyttäjille ja kumppaneille ovat helposti käytettävissä ja päivitettävissä. Laajuudeltaan eritasoisten jäsenyystilien kautta käyttäjille voidaan suodattaa erilaisia sisältöjä ja palveluja.

Tietoa projektista

Asiakas Asuntoliiga Oy
Toteutettu Heinäkuu 2020
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.asuntoliiga.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?