Alajärven kaupunki

Alajärven kaupunki – Aitoa elämää Aaltojen keskellä

Alajärven kaupunki on itäisen Etelä-Pohjanmaan vetovoimainen elinkeino- ja koulutustoiminnan sekä lähipalveluiden ja paikkaan sitoutumattoman työn kaupunkikeskus. Noin 9 500 asukkaan virkeä kaupunki takaa kaikille monipuoliset vapaa-aika ja harrastusmahdollisuudet kulttuuri- ja liikuntapalveluiden saralla. Alajärveä ympäröivät kauniit vesistöt ja keskustaajama tarjoaa läpileikkauksen Alvar Aallon tuotannosta: tästä tulee myös kaupungin slogan ”Aitoa elämää Aaltojen keskellä”.

Alajärven kaupungin sivusto rakennettiin kokonaisuudessaan Valakian omaa WordPress-teemaa käyttäen, näin toiminnoissa voitiin huomioida tarkasti laajan sivuston useat sisältöosiot ja useiden päivittäjien erityistarpeet. Samalla sivuston latautumisaikaan ja toiminnallisuuteen varsinkin mobiileissa päätelaitteissa pystyttiin vaikuttamaan tehokkaasti.

Tietoa projektista

Asiakas Alajärven kaupunki
Toteutettu Toukokuu 2021
Julkaisujärjestelmä WordPress
Osoite www.alajarvi.fi

Responsiivinen ulkoasu

Responsiivinen ulkoasu mukautuu käyttäjän päätelaitteeseen haluttuun käyttäjäystävälliseen muotoon. Mukautuvuus on tärkeää, koska sivustoja voidaan tarkastella paitsi pöytätietokoneella, niin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Yhä kasvava osa käyttäjistä vierailee sivustoilla mobiililaitteilla, joten esimerkiksi verkkokaupan käyttökokemukseen responsiivisuudella on tärkeä osa.

Responsiivisuus ei pelkästään näytä hyvältä ja selkeytä käyttäjäkokemusta, vaan se vaikuttaa myös osaltaan hakukonenäkyvyyteen.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kiinnostuitko?